PONDĚLÍ 21.2.2011
Polévka : Hovězí s celestýnskými nudlemi
Menu č. 1 Drůbeží srdíčka na smetaně, kynutý knedlík
Menu č. 2 Vepřová kýta na vikingský způsob, dušená rýže, přízdoba
Menu č. 3 Kuřecí steak zapečený hermelínem a rest. anglickou slaninou opek. brambory, tatarka
ŮTERÝ 22.2.2011
Polévka : Hrstková
Menu č. 1 Uzená krkovička, zelí, bramborový knedlík
Menu č. 2 Smažený losos, bramborové pyré s petrželkou, přízdoba
Menu č. 3 Kuřecí steak Barbecue se smetanovými žampióny a nivou, opek. brambory, přízdoba
STŘEDA 23.2.2011
Polévka : Jarní
Menu č. 1 Zeleninové lečo s párkem a vejci, chléb
Menu č. 2 Babiččina domácí sekaná, bramborová kaše, okurek
Menu č. 3 Kuřecí prsa s broskví zapečené sýrem, americké brambory, tatarka, přízdoba
ČTVRTEK 24.2.2011
Polévka : Čočková
Menu č. 1 Kuřecí prsíčka na žampiónech, dušená rýže, salát
Menu č. 2 Vepřový plátek po Debrecínsku, , vařené brambory, přízdoba
Menu č. 3 Smažený sýr se šunkou, opékané brambory, tatarka, přízdoba
PÁTEK 25.2.2011
Polévka : Květáková
Menu č. 1 Bramborové šišky z mákem, cukr, máslo, banán
Menu č. 2 Pastýřský vepřový řízek, šťouchané brambory, rajčatový salát
Menu č. 3 Palačinkové špalíčky s boloňskou směsí zapečené sýrem, smetanové žampióny